10 april 2007

Even Terzake: bent gij een debiel?

.
Niet iedereen wellicht zal geneigd zijn om op mijn beledigende vraag in te gaan, maar de eerste burger van het Koninchrijk Balguy, de bekende herenboer De Croo, een man die in zijn tijd nog rechtswetenskappen heeft gestudeerd, en daarna even zelfs onderwezen meen ik, zal haar ongetwijfeld met een beleefd en duidelijk ja! beantwoorden.
Onze Herman staat immers tot in het verre Kongo, zelfs tot in het nog verdere Laeken bekend om zijn vranke en loyale taal. Hij moet er niet op knabbelen, il ne mâche pas ses mots! En integriteit is voor hem een tweede natuur.
Deze man, die zich terecht een expert in paardentuig mag noemen, die met evenveel gemak ook over het ijzeren paard der spoorwegen zijn woordje kan placeren, en over de stalen vogels van onze maatskappij der luchtwegen, welnu deze Herman zal ruiterlijk erkennen dat iemand die na de redelijke termijn van een heel leven niet in staat is om één korte correcte Nederlandse zin te produceren, ook in mijn posterijen rustig als een debiel mag worden bestempeld.
.
_______________________

P.S. Wat zou de zoon van de alom heiligverklaarde Hugo Schiltz denken over de anti-nationalistische klap van zijn boegbeeld De Croo? En al die andere Open-VolksunieVLD-ers, Bartje, Quickie, Fons, Krunk &cet. ?

"Sag mal, verehrtes Publikum: bist du wirklich so dumm?" (Kurt Tucholsky)
.

5 opmerkingen:

koen zei

Hugo Camps doet vandaag op de voorpagina van DM 'de Decroo' nog eens over, een schep ranziger welliswaar ... maar ja DM is dan ook een kwaliteitskrant Noblesse oblige ...

Anoniem zei

sebass zei.
WAAROM IS DIE MAN ALTIJD ZO MOE..........

Marc Vanfraechem zei

@sebass: bedoel je Herman De Croo? die man lijkt mij helemáál niet moe, integendeel hij oefent constant twee stielen uit: die van Klusjesman voor de regering, en daarnaast is hij in bijberoep nog eens Kamervoorzitter! En wellicht sla ik nog een aantal stielen over, omdat ik er geen zicht op heb.
Maar als je die kleine zandgrondworm van een Camps mocht bedoelen, sebass --want deze Camps personifieert inderdaad heel geloofwaardig het chronisch vermoeidheidssyndroom--, die jongen heb ik hier eerder al behandeld: tik gewoon het trefwoord Camps in, en dan kun je nog een grofheid van hem bewonderen.

Anoniem zei

Waarschijnlijk wordt Herman - die me geen kwaaie vent lijkt - nu toch stilaan slachtoffer van hersenverkalking ,touwens niet abnormaal op zijn leeftijd.
Wat Camps betreft :geen woorden aan verspillen , dat is gewoon crapuul.

hel decker zei

Ga eens naar een museum voor moderne kunst. Ga langs verduisterde videoruimtes met gepraat en gefezel langs alle kanten en in de video mensen die kijken en wandelen en op de grond liggen. Of in goed verlichte ruimtes met al even raadselachtige rotzooi op de grond of geconstrueerde ruimtes in ruimtes in ruimtes. Of schilderwerk vol met niet met ons communicerende figuren, die in onuitsprekelijke hersenloosheid en verkrampte seks gevangen zitten. Daar zou Camps moeten staan. Camps is een modern kunstwerk. Camps is miljoenen waard, in een museum. Niet op een voorpagina van een krant, waar hij maar miskend wordt door kunstanalfabeten. Waar blijven Jan Hoet en Anciaux om dit Vlaams kunstwerk te beschermen voor het nageslacht?

http://victacausa.blogspot.com/victacausa.blogspot.com5edf7b715d0afaa3d68201fa2d94715a304487db.html