28 september 2008

Een koopje; aanbod enkel tot middernacht geldig !Is er iemand die snel nog wil bieden op deze authentiek-Belgische handtekening?

Het gaat om een grafelijk stuk, gelieve dus niet met kleine bedragen aan te komen.
.

9 opmerkingen:

raf zei

Zowel in het institutionele, het financiële als het sotte heeft dit apenland van die andere man van adel, de burggraaf, duizend levens. Maar of er collectieve verarming op de loer ligt, is geen vraag meer.

hel ecker zei

How right you all are.
Het woord 'Belgisch' heeft hier geen betekenis. Eerder de geografische Fortisruimte.
Maar wat veel ernstiger is zijn de uitspraken van juf Gennez in De Zevende Dag: paniek, mensen, er loert een crisis. Hoeveel verantwoordelijkheid mag je van een politicus verwachten? Snapt dat mens niet dat je in een financiële crisis als politicus voor het volk je kwek moet houden? Of ten minste opbouwende kritiek moet leveren?

Marc Vanfraechem zei

@ raf: Inderdaad, maar dat zal die kwabbige kikker een zorg zijn. De Vlaamse belastingbetaler zal wel zorgen (met dank aan de kruiperige belgicist Leterme) dat zijn hersenloze ambities van een paar maand terug niet sec afgestraft worden.
Maar om de graaf een plezier te doen: hij is toch in één opzicht een lichtgewicht.
Een typisch Belgisch intellectueel lichtgewicht namelijk, dat niet eens de fabels van Lafontaine lijkt te hebben onthouden, bv die beginnend met Une grenouille vit un boeuf &c.

Marc Vanfraechem zei

@Hel (D)ecker:
niet gezien die uitzending, maar dat een politicus (of -ca) zijn of haar kwek moet houden onder omstandigheden lijkt mij democratisch onhoudbaar.

Anoniem zei

Misschien mogen we nu 'Compagnie le Zoute' ook nationaliseren? Dan kan er controle op de taalwetgeving komen op de Royal Golf.

Anoniem zei

@ mv
Tja, je hebt gelijk. Maar dit gaf toch geen goed gevoel. Maar daar dienen onze democratisch verkozenen natuurlijk niet voor. Ook al proberen ze het vaak wel.
hel decker

Anoniem zei

ani bedo

Geachte

Tja graaf Lippens II stapt op en dat zeer zwaar beladen en deftig omhangen. Heeft hij echt verzaakt aan de huidige vorm van handtekening ? Net zoals voor de thans lege verpakking van ABN lijkt het moeilijk een exacte waarde te stellen voor de door u aangeboden tekening. Misschien een vraag voor de expert in Kunst & Kitch. Neen, ik breng geen bod uit en opteer ook niet voor een optie, toch bedankt.

Luc Van Braekel zei

Leppens? Loppens? Lappens?

Een grootbankier die zijn naam niet juist kan schrijven. En in rekenen is hij ook al niet de beste.

Marc Vanfraechem zei

@LVB: alhoewel, rekenen gaat nog. Met een heel klein beetje voorkennis (Wouter Bos weet daar misschien meer over) heeft hij zijn kinderen toch de goede raad kunnen geven om hun Fortis-aandelen tijdig te verlappens

http://victacausa.blogspot.com/victacausa.blogspot.com5edf7b715d0afaa3d68201fa2d94715a304487db.html